Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Middelkerke klaar voor komst Bryan Adams

Middelkerke klaar voor komst Bryan Adams

Nieuws
11/08/2017

Vanavond geeft de Canadese rockzanger Bryan Adams er een concert, er wordt dan 15.000 man verwacht. Vanaf vier uur deze namiddag wordt de Westendelaan volledig afgesloten. “De Westendelaan is een drukke verkeersas. Daarom vragen we aan de mensen die naar het optreden van Bryan Adams komen of morgen naar het Nostalgie Beach Festival om de bewegwijzering goed te volgen en op tijd te komen".

In het kader van terreurniveau 3 is er een verhoogde waakzaamheid van de veiligheidsdiensten. Iedereen wordt gefouilleerd aan de ingang van het festivalterrein, rugzakken of grote tassen zijn verboden. Er zijn kluisjes voorzien waar mensen hun persoonlijke spullen kunnen in stoppen.

Poster

"We zijn uitermate fier dat de organisatie en Bryan Adams gekozen hebben om een exclusief concert te spelen bij ons, in Middelkerke. We hopen een traditie op te bouwen. Door het optreden te koppelen aan Nostalgie Beach hebben we meteen een dubbelgebruik van alle voorzieningen", aldus de burgemeester die zelf ook uitkijkt naar de komst van de Canadees. "Op mijn bureau hangt een poster", lacht ze. "Goede muziek, goede zanger, wat kan een mens meer willen." Bryan Adams is vooral gekend van hits zoals "I do it for You", "Run to You" en uiteraard het onverwoestbare "Summer of '69".

Auteurs: