Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Matthias Schoenaerts stelt nieuwe film voor

Matthias Schoenaerts stelt nieuwe film voor

Nieuws
15/09/2018

De Vlaamse acteur gekend van onder meer Rundskop neemt op de rode loper rustig de tijd om met de vele fans op de foto te gaan. Op het filmfestival komt hij ‘Frères Ennemis ‘ voorstellen, een Franse film over twee broers. De ene is misdadiger, da ander politieman. Tussen alle wrok en haat ontstaat er een nieuwe band. Matthies Schoenaerts speelt de slechterik.

“Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt. Het is een spannend misdaaddrama dat zich situeert in een heel actuele context, waarbij de fictie veel dichter bij de realiteit ligt dan we zouden willen. Maar het is een film die vooral ook gericht is op de tragedie van de twee hoofdpersonages. En tegelijk is het een spannende misdaadthriller”, legt Schoenaerts uit.

Recordeditie

Het Filmfestival zal dit jaar alle records breken. Met nog een dag te gaan zijn er al meer bezoekers genoteerd dan de bijna 40.000 van vorig jaar. Het filmfestival Oostende krijgt ook meer en meer internationale weerklank en dat heeft ook te maken met de grote namen die verwacht worden.

Auteurs: 
Simon Dekaezemaker
Stefaan Six