Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Leffinge Leuren "new style" vanavond van start

Leffinge Leuren "new style" vanavond van start

Nieuws
18/09/2015

Daar kan je gratis concertjes meepikken, er staan ook foodtrucks en er zijn bars. Ook muzikaal wordt het een compleet ander festival. Geen grote namen meer op de affiche maar kleinere bands, pareltjes zijn het vaak om te ontdekken.

Het wordt even wennen voor de trouwe bezoekers. De grote concerttent is verdwenen. Ze is vervangen door een kleine tent die heel toepasselijk ‘kapel ‘ is gedoopt. Grote namen staan er niet op de affiche, wel een 40-tal kleinere bands.

Voor de concerten in De Kapel, zaal De Zwerver en het café moet je betalen. Het terrein rond de kerk is gratis toegankelijk. Er staan foodtrucks en bars, er is een dj-set en ook een podium voor lokaal talent : busker street. De weekendtickets en tickets voor de zaterdag zijn alvast uitverkocht.

Er zijn ook wel wat bekendere groepen zoals Starflam en Raketkanon. Op zondag mag Dez Mona afsluiten. Daarvoor brengen Roland en Friends een ode aan Moondog. Dat concert dat tot stand kwam in samenwerking met Beaufort wordt hier één keer live opgevoerd in Zaal De Zwerver.