Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hans Knudde op lijst Vandaele in De Haan

Hans Knudde op lijst Vandaele in De Haan

Nieuws
19/02/2018

Ze pakken uit met een nieuw gezicht: Hans Knudde uit Wenduine. Hans Knudde (42) is een zeer bekend figuur in de gemeente. Zijn vader François was jarenlang hoofdredder. Ook Hans is een man van zee en strand. Al vier generaties lang verhuren de Knuddes strandcabines in Wenduine. Naast zijn werk op het strand staat Hans ook elke dag als chef kok achter het fornuis van “Schoolmaaltijden De Wijngaard”.

Hans Knudde: “Ik ben net zo trots op De Haan als dat ik dat ben op Wenduine of een andere deelgemeente. We moeten beseffen dat we eigenlijk in het paradijs wonen en we moeten dit pareltje aan onze kust ten volle benutten. De toeristische en economische motor moet op volle toeren draaien, maar met respect voor het verleden van onze deelgemeenten. Elke deelgemeente heeft immers zijn specifieke troeven. Er moeten heel wat problemen aangepakt worden: denk maar aan de voetpaden en bestratingen. Maar dat kunnen we niet in één legislatuur oplossen.”

Volgens Knudde is dat meteen ook de reden waarom hij voor de nieuwe lijst van Vandaele en Cattrysse kiest: “Die groep wil echt werken aan een visie op de langere termijn. Een beleid uitstippelen voor een periode van 10-15 jaar om van onze gemeente opnieuw een koploper te maken aan de kust”.

Auteurs: