Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Freddy De Vadder organiseert Bevergem for Life

Freddy De Vadder organiseert Bevergem for Life

Nieuws
16/11/2015

Ze doen dat met een optreden op 13 december in de Brusselse Ancienne Belgique met Freddy De Vadder als ceremoniemeester. Het project "Bevergem for Life" werd zondag aangekondigd, tijdens de voorstelling van de laatste aflevering in Kortrijk.

Successerie

Op zondag 13 december geven de acteurs van Bevergem samen met een gelegenheidsband een uniek concert in de AB in Brussel. In het kader van De Warmste Week van Music for Life en ten voordele van Unicef, het Kinderfonds van de Verenigde Naties. Met Bevergem for Life presenteert master of ceremony Freddy De Vadder een muzikale trip door de soundtrack van de successerie. Zo worden nummers gebracht van de Evil Superstars, Fleetwood Mac, Beck, Grace Jones en Supertramp.

De Vadder schaarde met drummer Dirk Jans, bassist Ben Brunin, gitaristen Thomas Vanelslander en Steven Janssens en toetsenist David Poltrock topmuzikanten achter zich. "Bevergem for Life is een initiatief van Canvas in samenwerking met De Wereldvrede, BroekToe bvba, Busstop vzw en organisator Peter Verstraelen Agency. Tickets zijn vanaf komende maandag te koop.

Auteurs: