Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Federale overheid in het Rio House in Oostende

Federale overheid in het Rio House in Oostende

Nieuws
14/08/2016

Op het Oostendse zand komt de federale overheid het imago van België promoten en uitdragen tijdens de OS, waar de Belgen dit jaar in bijzonder sterke “Olympische vorm” zijn! Het Rio House is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor de supporters van de Belgische atleten en zal nog extra “zwart/geel/rood” kleuren op 15 augustus.

De federale overheid zal er een ludieke en sportieve activiteit aanbieden, met onder meer een virtuele fietstocht door België. Een interactief concept en gadgets in de Belgische kleuren, je kan het allemaal ontdekken in het Olympisch dorp van het Rio House, dat ons een beetje Copacabana laat beleven in Oostende.

Federal truck

De Belgische overheid komt ook naar de burgers toe met de Federal Truck, een volledig ingerichte vrachtwagen 3.0 voor groot en klein, om hen te sensibiliseren over verschillende federale thema’s. Op 15 augustus houdt de Federal Truck halt naast het zwembad van Oostende, aan de Koninginnelaan. Er worden verschillende animaties aangeboden over de fauna en flora van de Noordzee: spelletjes, informatie, fotoautomaat, wedstrijden en cadeautjes: je vindt het er allemaal. Aarzel niet om tussen 11 en 17 uur een kijkje te komen nemen binnenin deze Federal Truck vol verrassingen!

Auteurs: