Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Domein Tiegembos krijgt grondige facelift

Domein Tiegembos krijgt grondige facelift

Nieuws
27/04/2022

Een deel van de oude gebouwen wordt afgebroken en vervangen. Het nieuwe complex zal verschillende functies combineren, maar de brasserie met een ruim terras en zicht op de speelweide, wordt het kloppende hart van het park. Er komt ook een multifunctionele zaal voor maximum 100 personen. Daarnaast zal er in tweede fase een B&B met 8 kamers worden ingericht. Het huidige jeugdverblijf wordt behouden en opgefrist en is er een leslokaal ter beschikking voor de scholen uit de buurt. (lees verder onder de foto)

In de publieke ruimte rond het gebouw voorzien de uitbaters onder andere laadpalen voor elektrische auto’s en fietsen, een ‘mudroom’ om fietsen te reinigen, picknickplaatsen en sanitair dat ook door niet-brasseriegasten kan gebruikt worden. De rest van het park blijft in beheer van de gemeente Anzegem.

Pieter-Jan en Sofie voorzien de heropening van de vernieuwde infrastructuur in de lente van 2024. De huidige pop-up formule zal zo lang als mogelijk behouden blijven als rustpunt voor de parkbezoeker.

 

Auteurs: 
Redactie