Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Corry verkoopt tandpasta voor vzw Glek

Corry verkoopt tandpasta voor vzw Glek

Nieuws
19/12/2019

Dat Glek kinderen even hun zorgen doet vergeten, blijkt in Huis aan Zee in De Haan. Daar verblijven zo’n 100 kinderen. Ze zijn geplaatst door de jeugdrechter omdat een echte warme thuis ontbreekt. De meesten zijn hier echt altijd. Maar dankzij de vzw Glek kunnen ze af en toe een uitstap maken. Ze gaan naar de cinema, naar het circus of naar een pretpark. Voor die kinderen unieke momenten waarop ze dingen kunnen doen die anders niet mogelijk zijn. 

Om te zorgen dat Glek vzw dit soort uitstappen kan blijven organiseren, verkoopt vrijwilliger Corry uit Zuienkerke tandpasta.

GLEK vzw

GLEK staat voor Geef Leven Een Kans, en dat is wat GLEK vzw elke dag opnieuw probeert. De vzw maakt het verschil door kinderen die geplaatst zijn in begeleidingstehuizen een leuke activiteit aan te bieden waardoor deze kinderen ook kunnen meepraten met klasgenoten en niet hoeven te denken aan het niet thuis wonen, niet denken aan de problemen en de "rugzak" die ze mee hebben op hun jonge leeftijd. Ze kunnen zich op die manier ook uniek voelen. 

Alles over de Warmste Week in Kortrijk