Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Cercle Brugge stelt Ben Lambrecht aan als CEO

Cercle Brugge stelt Ben Lambrecht aan als CEO

Nieuws
04/04/2021

De 57-jarige Lambrecht is gepokt en gemazeld in de zakenwereld en was onder meer lange tijd werkzaam voor Coca-Cola, in binnen- en buitenland.

"Nu start Ben een nieuwe uitdaging bij Cercle Brugge, waar hij als CEO zijn (internationale) ervaring mee ten dienste zal stellen om Cercle te laten uitgroeien tot een ware talenthub op en naast het veld", klinkt het in een mededeling op de website.

"Ik wil graag de Raad van Bestuur bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij stellen en ik kan dan ook niet wachten om aan deze uitdaging te beginnen", reageert Lambrecht. "Het gegeven om te werken in een ambitieuze en tevens internationale context om van Cercle het grootste talentenplatform van Europa te maken, spreekt mij persoonlijk enorm aan. Met het talent dat vandaag al aanwezig is op Cercle wil ik graag een goede en sterke bedrijfscultuur verder op poten zetten waarin we als team samen het beste kunnen halen op sportief en extrasportief vlak. Dit is een groeitraject met fantastische vooruitzichten voor alle supporters en partners van Cercle. Ik ben trots om vanaf vandaag deel uit te maken van de grote Cercle-familie."

Managing Director Oleg Petrov kijkt uit naar de samenwerking met Lambrecht. "De aanstelling van Ben is een duidelijke investering in een structurele en succesvolle toekomst voor Cercle Brugge. Voor de functie van CEO waren we de voorbije maanden op zoek naar een sterk en Belgisch profiel met internationale ervaring om onze ambitieuze strategie met Cercle verder uit te bouwen. Ben is een echte peoplemanager met heel wat relevante ervaring in verschillende domeinen zoals sales, marketing en general management. We zijn ervan overtuigd dat hij de juiste man op de juiste plaats is om met Cercle een versnelling hoger te schakelen en dat Bens visie en gedrevenheid Cercle vooruit zal helpen in verschillende belangrijke dossiers."