Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

BAD festival trekt naar Expo Roeselare

BAD festival trekt naar Expo Roeselare

Nieuws
28/02/2020

De organisatie moest uitwijken nadat in december bekend geraakte dat het Festival aan Zee in De Panne stop werd gezet.  Het eendaags belevingsfestival is gericht op mensen met een beperking en hun begeleiders. Het draagt nu de naam Lions BAD festival wat naar de hoofdsponsor Lions Club International verwijst.

"De festivalformule van Lions BAD Festival wijzigt niet, benadrukt Jeroen Verdonck van Dranoeter vzw. Lions BAD Festival kreeg dan wel een nieuwe naam, een nieuwe datum en een nieuwe locatie, maar de belangrijke pijlers blijven dezelfde: kwalitatieve optredens, een uitgebreide workshopboulevard en lekkere eeststanden in een toegankelijk kader."

Niet weersafhankelijk

Met de nieuwe locatie wordt Lions BAD Festival een volledig indoor evenement. De ticketverkoop voor Lions BAD Festival is vanaf vandaag gestart op de website www.lionsbadfestival.be. Een ticket in voorverkoop kost €26,50 euro. De eerste namen voor Lions BAD Festival van donderdag 28 mei 2020 in Expo Roeselare worden binnenkort bekend gemaakt.

Auteurs: 
Redactie