Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

5.000 bezoekers verwacht op Bedrijven Contactdagen in Brugge

5.000 bezoekers verwacht op Bedrijven Contactdagen in Brugge

Nieuws
26/10/2022

Mitch De Geest, City Mesh: "Dit is belangrijk na een periode van corona waar we elkaar alleen kenden via de digitale weg en het scherm. Het is belangrijk dat we weer kunnen contact nemen met elkaar. Zowel met klanten, als leveranciers, als ander bedrijven die belangrijk zijn voor onze economie en onze regio.

Na het verplicht online vergaderen en de saaie videomeetings is het tijd om elkaar weer in het echt te leren kennen. En daar speelt VOKA, de West-Vlaamse Kamer van Koophandel op in met de bedrijvencontactendagen In Brugge. Dieter Cousse, VOKA West-Vlaanderen: "Voor de eerste keer in Brugge organiseren we samen met Kortrijk X-po de bedrijvencontactdagen. Wij hebben 164 bedrijven die voor de eerste keer ingetekend hebben. Dat is een succes. De beurs is volledig uitverkocht. We verwachten tussen de 4.000 à 5.000 bezoekers, in twee dagen tijd. We zijn zeer tevreden."

De bedrijvencontactdagen zijn ook morgen nog in het BMCC in Brugge. Er komt voortaan een jaarlijkse editie van de netwerkbeurs. In de even jaren in Brugge en de oneven jaren in Kortrijk.

Auteurs: 
Bernard Vanneuville