Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Home

Home

Schrijf je hier in voor de infoavond

Download hier de brochure

We hebben er al aan gedacht… aan ‘de eindejaarsfeesten’…

Nieuwjaar vieren, da’s iets waar je veel kunt over piekeren. Met wie, waar, wat gaan we eten, wie gaat koken, wat gaan we doen… Niks daarvan dit jaar: Wij gaan met vakantie!

De overgang van 2023 naar 2024 vieren we op een luxueus 5-sterrencruiseschip, samen met andere kijkers van Focus & WTV. Voor het eerst trekken we richting Azië. We maken een cruise op de Mekong, en krijgen zo een mooi stukje Vietnam en Cambodja te zien.

We gaan naar de grootste stad van Vietnam – naar Ho Chi Minhstad, wat veel mensen kennen als Saigon. Schitterende gebouwen, die ook het verhaal van de Franse kolonisatie vertellen.

We gaan varen en ontdekken de grote bedrijvigheid op en rond de Mekong. De landbouw, de zijdeateliers, de vele kleine dorpjes, of de drijvende markten – waar we met een klein bootje ingaan.

We nemen je mee door Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja. Ook hier hebben we het over de Franse kolonisatie, en – uiteraard ook – over de Rode Khmer. En we komen meer te weten over de religie en de mensen, we bezoeken heel wat tempels – met als hoogtepunt Angkor Wat, waar we anderhalve dag lang naar de mooiste plaatsen gebracht worden.

Deze reis wordt een mooie afsluiter van 2023!

Het is een cruise in vol pension, waarin ook de vluchten, excursies, dranken aan tafel en ons verblijf voor en na de cruise in de vijfsterrenhotels inbegrepen zit. Een reis voor 84 personen.

Op deze website ontdek je het volledige reisschema en het schip waarmee we varen. Ben je benieuwd en wil je meer zien, kijk dan zeker naar onze reisreportages en naar de vele foto’s!

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend!

Of schrijf je nu meteen in voor onze gratis infoavond.

Info met betrekking tot de infoavonden kan je hier vinden.