Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Genereer impact online

Genereer impact online

Met uw boodschap impact creëren online? Dat kan bij Focus en WTV. 

Dagelijks bereikt onze website meer dan 50.000 bezoekers, en onze community op sociale media (Facebook, Instagram en Twitter) bedraagt meer dan 130.000 fans. 

Een waaier aan mogelijkheden

We werken voor u graag een voorstel op maat uit, zodat uw product/dienst/evenement de juiste mensen op het juiste moment bereikt. We hebben een uitgebreide waaier aan mogelijkheden met onder meer display advertising, online preroll, videokanalen, kijkersacties, sponsored of branded content en integraties in onze dagelijkse nieuwsbrief, met meer dan 50.000 abonnees.

Kent u onze festivalreporter al?

Onze Focus en WTV festivalreporters schuimen het hele jaar door onze provincie af en brengen live verslag uit van meer dan 100 evenementen. Met een smartphone en een microfoon, via sociale media en onze website. Een festivalreporter op uw evenement? Of structurele partner worden van onze festivalreporter en jaarlijks tienduizenden jongeren op een leuke manier bereiken? Dat kan! 

Contacteer ons

Bent u benieuwd welke campagne voor uw bedrijf het beste werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen bij u langs, luisteren naar uw verhaal en werken een voorstel uit op maat. 

U kunt ons tijdens de kantooruren bereiken op 051 25 95 11 of stuur ons gerust een mailtje op reclame@focus-wtv.be

U kunt hier ook een contactformulier invullen, dan nemen wij contact op met u!

Contacteer ons