Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Douro - Het schip

Douro - Het schip

Ons schip: Douro Serenity *****

De Portugese rederij Douro Azul staat garant voor een jarenlange traditie op de Douro. Het 5-sterrenschip de Douro Serenity is één van de recentste schepen van deze rederij.

Kajuiten

Ze biedt haar passagiers 63 buitenkajuiten die verdeeld zijn over 3 dekken. Alle kajuiten/suites zijn ruim (tussen 14  m² en 30m²) en uitgerust met badkamer met douche/toilet en airconditioning. Er zijn ook 6 Junior Suites op het Bovendek met een oppervlakte van 22 m² en 2 Master Suites van 30 m². Alle Suites beschikken over een ‘French Balcony’.  Alle kajuiten op het Bovendek en Hoofddek beschikken over grote panoramische schuiframen, die naar beneden kunnen geschoven worden (tot de helft). Deze kajuiten hebben een oppervlakte van 15 m². Op het Benedendek zijn de kajuiten iets kleiner (14 m²) en ook de ramen zijn kleiner en kunnen niet geopend worden.

Faciliteiten aan boord 

Het restaurant ontvangt de passagiers in één enkele dienst en stelt een uitstekende keuken voor met alle dranken inbegrepen bij de maaltijden. Verder heeft het schip een Zonnedek, zwembad, lift, een mooi salon, een fitness en een spa.

Dekplan