Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Douro - Het schip

Douro - Het schip

ONS SCHIP : M/S Queen Isabel *****

De Portugese rederij Douro Azul staat garant voor een jarenlange traditie op de Douro. Het 5-sterrenschip de Queen Isabel is één van de luxehotelschepen van deze rederij. Uniek dankzij zijn comfort en zijn elegantie, biedt het zijn 118 passagiers het plezier van een schitterende vaart doorheen de Douro-vallei in combinatie met de Portugese levenskunst.

Het schip beschikt over luxueuze en prachtig ingerichte kajuiten, een excellente service en een uitstekende keuken. Er is geen betere manier om Portugal te ontdekken.

Kajuiten

Alle 59 kajuiten op het schip zijn buitenkajuiten en ze werden verdeeld over 3 dekken.

  • Op het Hoofddek hebben de 16 Comfort kajuiten een oppervlakte van 15 m² en is het raam iets kleiner (hoog venster dat niet geopend kan worden).
  • Op het Bovendek bevinden zich 23 Deluxe kajuiten van 15m², met een groot schuifraam.
  • Op het Panoramadek beschikken alle kajuiten over een privé balkon met tafel en stoelen: 18 Deluxe kajuiten met een oppervlakte van 20 m², en 2 Suites met een oppervlakte van 30 m². De suites hebben ook een apart salon.

Alle kajuiten zijn uitgerust met 2 aparte bedden die samen of uit elkaar kunnen gezet worden, individueel regelbare airconditioning, televisie, haardroger, kluis, douche en toilet.

Faciliteiten aan boord 

Geniet volop tijdens het varen op het Zonnedek, uitgerust met ligstoelen en een zwembad met tegenstroom. Op het Panoramadek, vooraan het schip, biedt de panoramische bar comfortabele zetels om te ontspannen. Op hetzelfde dek bevindt zich ook een kleine winkel, waar u een aantal souvenirs kunt kopen. Het smaakvol ingerichte restaurant bevindt zich op het Bovendek en biedt een uitstekende keuken aan, met alle dranken inbegrepen tijdens de maaltijden. De verfijnde maaltijden, geserveerd in één enkele dienst, aan mooi gedekte tafels, dragen bij tot de gezellige sfeer aan boord. Op het Hoofddek bevindt zich de fitnessruimte (vrije toegang) en een massagesalon (betalend). Voor uw comfort, kan u ook gebruik maken van een lift die het Hoofddek, het Bovendek en het Panoramadek bedient.

Dekplan

Klik hier voor meer info en reservatie