Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Creatieve programmaverantwoordelijke / tv-productiemaker

Creatieve programmaverantwoordelijke / tv-productiemaker

Wij zijn op zoek naar een creatieve programmaverantwoordelijke / tv-productiemaker.

Over ons

De Regionale Media Maatschappij nv (of kortweg RMM) is de exploitatiemaatschappij van de regionale televisieomroepen Focus TV en WTV-Zuid in West-Vlaanderen en van het audiovisuele communicatie- en productiehuis Picstory. Focus en WTV bereiken dagelijks meer dan 280.000 lineaire TV-kijkers en ruim 50.000 bezoekers via hun website.

Job inhoud

Als programmaverantwoordelijke/tv-productiemaker bedenk je samen met ons enthousiast team, onze klanten en diverse stakeholders aantrekkelijke formats voor ons WestVlaams doelpubliek. Je creëert en verspreidt interessante producties via onze diverse mediakanalen. Je helpt die desgewenst ook mee maken.

Je bent programmaverantwoordelijke. Dankzij je goed ontwikkelde commerciële voelsprieten zorg je voor een goede samenwerking met ons salesteam en kom je na overleg met onze klanten voor de dag met boeiende audio-visuele concepten. Als lid van het management zet je de lijnen verder uit op programmavlak bij onze tv-zenders en hun onlinemediakanalen.

Je bent ook tv-productiemaker. Je bent dus ook onderlegd om zelf je bijdrage te leveren bij het maken van die projecten. Je kan goede ideeën op een hands-on manier uitwerken en omzetten in aantrekkelijke audio-visuele producties en programmaformats.

Je hebt een brede visie en volgt van nabij de nieuwe online marketing en communicatie-trends net als de evoluties in sociale media op.

Profiel

Je hebt al enkele jaren relevante ervaring in een soortgelijke functie (in de reclame, online en TV-productiewereld...). Je hebt een sterke affiniteit met moderne media.

Je bezit een sterk ontwikkeld inlevingsvermogen en kan terugvallen op een creatieve geest waardoor je aanvoelt wat onze klanten wensen en welke producties aantrekkelijk zijn voor ons West-Vlaams doelpubliek.

Je bent een teamspeler, creatief, hands-on ingesteld en denkt oplossingsgericht. Je bent een vlotte communicator en kan ook leiding geven. Je hebt geen ‘9-to-5’-mentaliteit.

Budgettering en administratie zie je als 'part of the job'. Je houdt van een gevarieerd takenpakket.

Aanbod

Wij bieden je een ambitieuze en dynamische omkadering waarbij je terecht komt in een gedreven, gemotiveerd team. Hierbinnen krijg je de vrijheid om jouw eigen werkwijze verder te ontwikkelen.

Bij RMM kennen wij een vlakke bedrijfsstructuur waarbij gedrevenheid, passie, initiatief nemen en samenwerken centraal staan. Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met extralegale voordelen.

Interesse?

Mail je CV met motivatiebrief ten laatste tegen 22/08/2022 naar tom@tomdebaere.be. Een eerste selectie zal gebeuren op basis van de ingezonden sollicitaties. Voor de geselecteerde kandidaten is een mondeling gesprek, een interview met een selectiecommissie en een assessment center voorzien (eind augustus – september 2022).

Deze selectieprocedure wordt exclusief en in alle discretie professioneel begeleid door het HR-Adviesbureau Tom Debaere.