Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Adverteren

Adverteren

Focus & WTV zijn vertrouwde merken, zenders die de West-Vlamingen nauw aan het hart liggen. Door op deze omroepen te adverteren, richt u zich in één klap tot heel West-Vlaanderen. De herkenbaarheid van de nieuwsitems en de onderwerpen in de randprogramma’s zijn een troef waardoor ook uw boodschap aan impact wint. Die regionale context voor uw reclame is en blijft belangrijk.
 

Lokaal, regionaal, nationaal

Heeft uw bedrijf vestigingen in heel Vlaanderen of in verschillende provincies?
Dan kunnen wij u helpen om, in samenwerking met andere regionale tv-zenders, w publiek uit te breiden.
 

Hoe adverteren?

De 30”-spot is en blijft een populair format voor adverteerders. We zorgen samen met u, onze klant, dat die 30 seconden goed worden ingevuld. 
Maar soms zijn er betere manieren om uw boodschap bij de juiste doelgroep te brengen. Misschien is een publireportage geschikter? Of sponsoring van één van onze programma’s? Naast de productie van al deze tools adviseren we u ook over de invulling van uw communicatiebudget.
 

Online

Adverteren via banners e.d. op focus-wtv.be is zeker mogelijk. Samen met de Krant van West-Vlaanderen hebben we unieke pakketten uitgewerkt waardoor je efficiënt adverteert via focus-wtv.be én kw.be.
 

Ivox Studie

Focus & WTV lieten in maart 2014 een grootschalige online bevraging uitvoeren naar de mening van een representatieve steekproef van 2459 West-Vlamingen (18-79 jaar). Deze studie werd uitgevoerd door het gerenommeerde bureau  iVOX (Leuven). Bekijk hier de conclusies

 

Contact

De reclameregie van Focus & WTV wordt verzorgd door Picstory, een andere divisie van de Regionale Media Maatschappij NV.
Kwadestraat 151 B - 8800 Roeselare
T: 051 25 95 11