Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Adriatische cruise

Adriatische cruise

In september schepen we in voor een unieke cruise naar vier landen langs de Adriatische kust! We komen erachter waarom Dubrovnik de ‘parel van de Adriatische zee’ wordt genoemd, we wandelen langs de restanten van het communisme in Tirana, ontdekken dat Albanië bijna voor 40 procent uit beschermd natuurgebied bestaat, en we merken ook dat het land uitzonderlijke archeologische sites heeft, zoals Butrint. We varen naar het Griekse Corfu, waar we onder andere het paleis van Sissi gaan bezoeken, en we ontdekken de oude stad Stari Bar in Montenegro. Onze cruise sluiten we af met een schitterend stukje varen in de Baai van Kotor. Een plek die niet voor niets werd opgenomen op de lijst met ’s werelds mooiste baaien.

Op deze website ontdek je het volledige reisschema en het schip waarmee we varen. Ben je benieuwd en wil je meer zien, kijk dan zeker naar onze reisreportages en naar de vele foto’s! Of wil je liever alles in onze reisbrochure nalezen? Dat kan ook, die kan je hier downloaden.

Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend!

Infosessies

​Gezien de huidige coronavirusberichtgeving hebben wij besloten de infoavond op 12 maart en 17 maart 2020 alsnog te annuleren. We nemen hierin ook onze verantwoordelijkheid op.

De Adriatische cruise in september blijft doorgaan zoals gepland. Ook mensen die momenteel een optie hebben staan op de reis, deze opties blijven bewaard.

We verplaatsen enkel de infoavond naar een latere datum. Dat wordt momenteel bekeken met de zaal en de reisorganisatie. Van zodra de datum bekend is, brengen we jullie allemaal op de hoogte.

Wie graag een brochure wil ontvangen in de tussentijd, mag ons steeds een mailtje sturen met het adres naar reizen@focus-wtv.be. Dan bezorgen we u zo snel mogelijk een exemplaar.

Mocht u vragen hebben over de reis, uw optie of een andere vraag, dan kunt u steeds bij de mensen van Thalassa cruises terecht via 059/80.29.21 of op info@thalassa.be.