Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Vanaf maandag op Focus en WTV

Alles Goed!

In Alles Goed! ontdek je fijne tips voor een gezellig eindejaar. Een talkshow van maandag tot en met vrijdag, met op vrijdag een culinaire tip met Lorenzo Dejonghe! Ann-Sofie Sabbe en Caroline Verstraete kijken samen met jou uit naar een sprankelend 2022. Jullie ook?
Livecenter coronanieuws

Blijf op de hoogte van het coronanieuws

We zitten in de vierde coronagolf waarbij de besmettingen in heel wat West-Vlaamse gemeenten een flinke opstoot kennen. Volg alle updates hier.
Elke woensdag na het nieuws

Gezond & Wel

In deze tweede aflevering leren we Frauke Cosaert kennen. Zij is mantelzorger voor haar 19-jarige dochter Marie. Frauke en haar gezin hebben als mantelzorgers een heel pad afgelegd. Een verhaal over 'zorg mogen delen', samen je weg vinden, en af en toe op adem komen.
Blijf op de hoogte

Ontvang jij al onze nieuwsbrief?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Focus en WTV. Ontvang dagelijks nieuws, acties en leuke video’s en weet zo wat er leeft in je streek. Volg Focus en WTV, altijd en overal.
SPORT

Voetbaluitslagen

Benieuwd naar de voetbaluitslagen van jouw favoriete West-Vlaamse club?
Elke donderdagavond op Focus en WTV

Provinciaal Domein

Via het 'vogelvriendelijk boeren'-project en het 'geïntegreerd faunaplan', willen de Provincie West-Vlaanderen maatregelen nemen om bepaalde akkervogels te ondersteunen op vlak van voedselaanbod, broedgelegenheid, schuilplaatsen, om zo hun aantallen op te krikken.