Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
donderdag 26 mei 2022

Herbekijk de Heilig Bloedprocessie

Na drie jaar beleeft Brugge eindelijk weer haar mooiste dag: de Heilig Bloedprocessie gaat weer uit. Tienduizenden toeschouwers volgen langs de weg de traditionele optocht met bijbelse taferelen en historische evocaties rond het heilig bloed van Christus, uitgebeeld door zowat 1.700 figuranten. Herbekijk hier de opname van de volledige Heilig Bloedprocessie in 2022.

Elke dinsdag na het nieuws

Leven Lang Leren

Het is vandaag belangrijker dan ooit om je bij te scholen, om te vormen of iets nieuws te leren, of dat nu professioneel of persoonlijk is. In onze provincie kan je tal van opleidingen volgen die je persoonlijke groei stimuleren.
Noorderlicht

Noorderlichtcruise

In januari 2023 maken we een cruise langs de kustlijn van Noorwegen. Van het Noorden tot het uiterste zuiden en terug. Een iconische reisroute met Hurtigruten. Een traject dat ook wel ‘de mooiste zeereis ter wereld wordt genoemd’. Schrijf je in voor de infoavond op 21 juni.
Nieuw op Focus en WTV

Zalige Zondagen

Met Zalige Zondagen nemen we telkens twee West-Vlamingen mee op pad in een heerlijke stad in onze provincie. Voor de vierde aflevering gaan we met Linda en Denise op pad in Roeselare.
Nieuw!

Weekoverzicht Focus en WTV

Lees elke zaterdag ons weekoverzicht en mis zo niets van de belangrijkste nieuwtjes uit West-Vlaanderen!
SPORT

Voetbaluitslagen

Benieuwd naar de voetbaluitslagen van jouw favoriete West-Vlaamse club?