Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Van maandag tot en met vrijdag op Focus en WTV

Alles Goed!

In Alles Goed! ontdek je fijne tips voor een gezellig eindejaar. Een talkshow van maandag tot en met vrijdag, met op vrijdag een culinaire tip met Lorenzo Dejonghe! Ann-Sofie Sabbe en Caroline Verstraete kijken samen met jou uit naar een sprankelend 2022. Jullie ook?
Livecenter coronanieuws

Blijf op de hoogte van het coronanieuws

We zitten in de vierde coronagolf waarbij de besmettingen in heel wat West-Vlaamse gemeenten een flinke opstoot kennen. Volg alle updates hier.
Elke woensdag na het nieuws

Gezond & Wel

In de derde aflevering leren we Mireille Verbeelen kennen. Straks wordt ze 90 jaar. Alleen thuis blijven wonen, vond ze niet langer ok. Dus koos ze anderhalf jaar geleden voor een assistentiewoning. Ze vertelt ons wat dat inhoudt, en hoe ze zo van haar zelfstandigheid kan blijven genieten.
Blijf op de hoogte

Ontvang jij al onze nieuwsbrief?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Focus en WTV. Ontvang dagelijks nieuws, acties en leuke video’s en weet zo wat er leeft in je streek. Volg Focus en WTV, altijd en overal.
SPORT

Voetbaluitslagen

Benieuwd naar de voetbaluitslagen van jouw favoriete West-Vlaamse club?
Elke donderdagavond op Focus en WTV

Provinciaal Domein

Via het 'vogelvriendelijk boeren'-project en het 'geïntegreerd faunaplan', willen de Provincie West-Vlaanderen maatregelen nemen om bepaalde akkervogels te ondersteunen op vlak van voedselaanbod, broedgelegenheid, schuilplaatsen, om zo hun aantallen op te krikken.