Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welkom

Welkom

De regionale televisiezenders Focus & WTV staan al sinds 1993 elke dag tussen de West-Vlamingen en houden de vinger aan de pols van wat leeft in onze provincie. We brengen het nieuws van hier en volgen de West-Vlamingen die het maken binnen en buiten de provinciegrenzen. Met extra programma’s over o.a. evenementiële, sportieve en economische actualiteit en een flinke brok lifestyle heeft elke kijker een reden om op Focus of WTV af te stemmen.

Ontdek hier hoe we werken en wat we elke dag met heel veel plezier doen
We hebben alle informatie over onze werking gebundeld in verschillende thema's. Klik op een thema waar je meer wil over te weten komen.

Ons bedrijf: Hier krijg je een globaal beeld van onze werking, wat geschiedenis en toelichting bij onze structuur.
Het nieuws: Hoe wordt het nieuws gemaakt? Dat kom je te weten in deze rubriek
Programma's: Naast het nieuws maken we ook nog programma's. Meer daarover in dit thema.
Volg ons: In deze rubriek krijg je tekst en uitleg over hoe je Focus en WTV kan volgen.
Promotie: In deze rubriek verneem je meer over onze initiatieven ter promotie van onze zenders. 
Altijd welkom: Onze deur staat altijd open. Hier vind je contactgegevens en informatie over rondleidingen.

Bezoek de redactie van Focus en WTV in 360°
Deze zomer trokken we met een blitse Focus en WTV caravan doorheen de provincie. Op heel wat West-Vlaamse evenementen kon je met een VR-bril een virtueel bezoek brengen aan onze nieuwsredactie. Ook jij kan nu onze redactie bezoeken, in 360°. Het hoofdpersonnage in ons filmpje, dat ben jij. Jij bent onze studiogast en wordt verwelkomd op de redactie. Als onze gast krijg je een blik achter de schermen op de redactie, de schmink, de eindregie en in de studio.

Klik op de video en beweeg met je cursor, zo kan je het filmpje in 360° bekijken. En trouwens, hoeveel strandballen heb jij geteld?