Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Het Schip

Het Schip

139 meter lang en 17,5 meter breed. De ‘MS Berlin’ is een klein schip ‘op mensenmaat’. Dit cruiseschip kan aan maximaal 400 passagiers plaats bieden en dat maakt het ook tot een warm gastenverblijf. Dankzij z’n grootte kan het schip trouwens ook de kleinere, bijzondere havens aandoen!

 

Faciliteiten

Het buffetrestaurant Veranda: Van bij zonsopgang tot zonsondergang kun je in het restaurant Veranda op het Promenade Deck van een buffetmaaltijd genieten. Wie zin heeft, kan bij mooi weer ook op het grote buitenterras eten…

Hoofdrestaurant: Hier kun je terecht voor je ontbijt en een à la carte lunch en avondmaal. Bij het ontbijt en de lunch kun je vrij plaatsnemen in het restaurant. Voor het avondmaal heb je een vooraf gereserveerde tafel (2 diensten). Bij je boeking word je voorkeur opgenomen (onder voorbehoud van beschikbaarheid).

De Berlin-Lounge: Op het bovenste dek, het zonnedek, bevindt zich de Berlin-Lounge waar je overdag kunt genieten van de zon en ‘s avonds, met een drankje, van een romantische filmavond of een spektakel. Met het grote cinemascherm en het moderne luidsprekerssysteem worden hier af en toe evenementen georganiseerd.

De Sirocco-Lounge: De grootste publieke ruimte aan boord van de MS Berlin is de Sirocco-Lounge met een gezellige bar, dansvloer en grote scène. In de Sirocco-Lounge kun je de ganse dag terecht voor ontmoetingen met de reisleiders of voor één van de vele voordrachten van gastsprekers aan boord. ‘s Avonds wordt hier op de toneelscène gezorgd voor shows en entertainment. 

De Yacht Club: In de Yacht Club, een stijlvolle bar, kun je de dag met een glaasje afronden. In de achtergrond is er pianomuziek of zorgt het orkest voor de juiste tonen…

De Bibliotheek: Aan boord van de Berlin is het zalig ontspannen in de grote bibliotheek - een stille en stijlvolle ruimte met de allures van een Gentleman’ s Club. Hier vind je een rijk én ruim aanbod aan boeken. Daarnaast is er ook een grote selectie aan bordspelen en DVDs aanwezig. Een deel van de bibliotheek werd als internetruimte ingericht.

Fitness & Sauna: Aan boord is er een ruime fitnesszaal met een groot aantal toestellen. Daarnaast bevindt zich de sauna. In beide kunnen de gasten gratis terecht. Aan boord is er ook een schoonheids- en kapperssalon waar je - mits toeslag – terecht kunt.

 

Interesse? Meer weten?

Contacteer ons